L’agrupació en què cobres per cada concert!

EL PROJECTIL és una agrupació oberta a joves de 16 a 25 anys amb un nivell mínim de 4t de Grau Mitjà -encara que actualment no estiguin estudiant música-, amb qui produïm i oferim projectes educatius de composició pròpia a escoles i instituts i altres centres educatius, socials i culturals.

Les activitats ofertes són de 2 tipus: cantates col·lectives, on EL PROJECTIL fa l’acompanyament instrumental, i concerts vertebrats per històries o contes, en els que destaca el treball escenogràfic i els continguts interdisciplinars.

Treball intensiu i enfocat a projectes

EL PROJECTIL treballa de manera intensiva i discrecional, establint per a cada projecte els assaigs a fer (entre 3 i 5). Els seus membres no paguen per la direcció dels assaigs, sinó que cobren per cada concert realitzat, esdevenint així un reconeixement als anys de dedicació als estudis musicals i una porta d’entrada al món professional de la música.

EL PROJECTIL és una de les alternatives de continuació que Ut ofereix als membres de l’ORQUESTRA INFANTIL DE BARCELONA, un cop han complert els 16-18 anys.

Què en diuenContacte

CASAL D’ENTITATS MAS GUINARDÓ
Plaça de Salvador Riera 2
08041 Barcelona

Email: info@utmusica.cat

Segueix-nos


Facebook


Twitter