SECCIÓ DE DE GRANS (nascuts de 2005 a 2010)

Cantata infantil exclusiva de la secció de grans de l’OIB (instrumentistes de 13 a 18 anys) en col·laboració amb 1.200 cantaires de 1r a 4t de Primària de 31 escoles d’arreu de Catalunya, repartits en 5 concerts.

FLAUTA TRAVESSERA / OBOÈ / FAGOT / CLARINET / SAXÒFON / TROMPA / TROMPETA / TROMBÓ / VIOLÍ / VIOLA / VIOLONCEL / CONTRABAIX / PIANO / PERCUSSIÓ*
* Estudiants d’altres instruments (guitarra, flauta de bec, acordió, etc) poden inscriure’s a PERCUSSIÓ

> Els candidats han de portar ALMENYS 5 ANYS ESTUDIANT L’INSTRUMENT EXCEPTE A PIANO: nascuts al 2008 o anteriors que portin almenys 7 anys d’instrument

> Consulteu les PLACES I CONDICIONS PER INSTRUMENT clicant aquí

Composta l’any 2015 per Sergi Salinas, director de l’OIB, El meu cos fa un particular recorregut musical per algunes parts del cos, incloent un fragment de percussió corporal i fins i tot un rap!
Estrenada al 2015 a l’Hospital de Sant Pau, ha estat organitzada per Ut a Barcelona com a cantata escolar ininterrompudament. Simultàniament, ha estat interpretada cada any per escoles i corals d’arreu de Catalunya i les Illes Balears.

Escolta la 1a cançó de l’obra:

Dits

4 assaigs intensius en dissabte de 16h a 19h:

6 d’abril – 27 d’abril – 11 de maig – 1 de juny

Tots es assaigs es reaitzaran al Casal Mas Guinardó – A finals de febrer facilitarem als participants les partitures i els àudios

5 concerts al juny:

5/6: 9h-14h i 15h-17,30h // 6/6: 9h-13,45h

Tots els concerts tindran lloc al Teatre Condal de Barcelona (Av. Paral·lel 91)

Els concerts seran en horari escolar: si us cal, la direcció de l’OIB us facilitarà un certificat de participació.

La majoria de músics participaran a tots els concerts, excepte els d’instruments majoritaris, que repartirem equitativament entre els concerts. A mitjans d’abril us donarem la distribució definitiva per concert.

Concerts oberts a l’assistència de familiars i públic en general / ENTRADA: de 5€ a 9€ segons zona (a la venda a partir de mitjans d’abril)

Contacte

CASAL D’ENTITATS MAS GUINARDÓ
Plaça de Salvador Riera 2
08041 Barcelona

Email: oib@utmusica.cat