Tot PRIMÀRIA / ESO / BATXILLERAT / CICLES FORMATIUS / ADULTS 

Converteix el teu cos en un superinstrument musical!

Sessions al vostre propi centre o al Casal Mas Guinardó

Música, coordinació i cohesió del grup

Mans, cames, peus, pit, panxa, dits, cara… seran les eines per treballar col·lectivament diferents patrons rítmics que ballarem amb músiques actuals.

Aquests trepidants tallers d’una sola sessió ens descobriran una nova forma d’expressar-nos de manera rítmica i creativa, alhora que desenvolupem l’autoestima, l’empatia i la cohesió grupal.

Reduïts, personalitzats i a partir d’una sola sessió

Venim a fer els Tallers de Percussió Corporal al vostre propi centre, o, si ho preferiu, us els organitzem a la sala d’actes del Casal Mas Guinardó de Barcelona qualsevol dia al llarg del curs!

Gaudiu d’una sessió d’1h amb els nostres megacracks en Percussió Corporal ANNA LLOMBART i SANTI SERRATOSA, en exclusiva per als vostres alumnes (màxim 64 alumnes per sessió).

NO HI HA RESERVA MÍNIMA: podeu demanar-nos una única sessió qualsevol dia a partir del 20/11/2023 i fins a final de curs, en l’horari que més us convingui. I si reserveu 2 sessions en un mateix dia, gaudireu d’interessants descomptes! 

Consulteu-ne tots els detalls: CONDICIONS DELS TALLERS DE PERCUSSIÓ CORPORAL

Formació, tutorials i materials per continuar

Per preparar els tallers, us oferirem una sessió de formació per al professorat i disposareu d’accés als vídeos tutorials per familiartizar-vos amb amb la Percussió Corporal, treballar a classe uns primers patrons rítmics bàsics i continuar ballant després del taller!

Reportatge de Betevé sobre els Tallers de Percussió Corporal

I si vols més, PERCUT!

Si voleu ballar en públic les coreografies que aprendreu al taller, apunteu-vos a PERCUT i participeu gratuïtament a la MOSTRA DE PERCUSSIÓ CORPORAL oberta al public familiar que farem al teatre Condal:

+INFO

OBJETIUS I COMPETÈNCIES

Informació pràctica

QUOTA DE PARTICIPACIÓ A PARTIR DE 45 ALUMNES: 9€/alumne > 8€/alumne si es reserven 2 o més sessions en un mateix dia

SESSIONS AMB MENYS DE 45 ALUMNES: 405€/sessió > 360€/sessió si es reserven 2 o més sessions en un mateix dia

imatge-perc-corp-ESO-500

Què en diuen

Una activitat molt enriquidora i molt guiada per l'educador en tot moment. El fet d'haver fet una formació i els vídeos previs són fantàstics.
SARA BLASCO Escola Joan Roca Meridiana
He trobat que el taller és molt adequat a nivell musical i pedagògic i com a aprenentatge per al docent, per poder-ho aplicar a les seves sessions de classe.
SÍLVIA MALLOFRÉ Escola Sant Medir

Contacte

CASAL D’ENTITATS MAS GUINARDÓ
Plaça de Salvador Riera 2
08041 Barcelona

Email: projectes@utmusica.cat