De 1r a 4t d’ESO

Una gran experiència musical col·lectiva al cor de la Barcelona històrica, acompanyats per l’Ensemble Instrumental Jove El Projectil

Un gran projecte musical de col·laboració

La cantata VEUS D’AIGUA, estrenada a l’Auditori de Barcelona el 2010, és un projecte únic de col·laboració entre alumnes d’ESO i de Grau Superior de música d’arreu del país. Plegats, protagonitzaran un emocionant concert al Teatre Poliorama, situat al cor de la Barcelona històrica.

Cultura popular al voltant de l’aigua

Els alumnes descobriran l’enorme capacitat expressiva de la pròpia veu i la força emocional del cant coral. Alhora, coneixeran part de la cultura popular lligada a la Barcelona històrica i a l’aigua a través de les llegendes de les 5 fonts de Ciutat Vella que recorre la cantata.

Aquesta dimensió transversal vindrà recolzada amb un dossier d’ampliació informativa sobre les fonts i els oficis de l’aigua on us proposem un itinerari de descoberta, que pot donar lloc a sortides a la ciutat, treballs interdisciplinars o crèdits de síntesi.

No us faltarà de res

Per preparar les cançons i coreografies, disposareu d’una guia tècnica, i tant mestres com alumnes i famílies tindreu accés via web a àudios, vídeos tutorials i partitures, per treballar l’obra a classe i a casa.
A més, us oferirem 2 sessions de formació i comptareu amb el nostre assessorament constant durant els mesos de preparació.

QUOTA ÚNICA DE 9€ PER ALUMNE

  • FONT DE SANTA MARIA DEL MAR
  • FONT DE LA CASA DE LA CONVALESCÈNCIA
  • BROLLADOR DE LA CATEDRAL
  • FONT DE SANT JUST
  • FONT DE SANTA EULÀLIA
PROJECTE EN COL·LABORACIÓ AMB:

  • . Viure en primera persona una experiència coral col·lectiva juntament amb un conjunt instrumental jove
  • . Dotar els alumnes de les eines bàsiques per a la correcta emissió de la veu cantada
  • . Desenvolupar els valors lligats al treball coral: el treball conjunt, l'esforç, el respecte pels altres, el compromís col·lectiu i la responsabilitat
  • . Descobrir la història de la ciutat a través de la cultura popular
  • . Identificar els instruments de l'orquestra
 

Competència artística i cultural / Competència comunicativa lingüística i audiovisual / Competència social i ciutadana / Competència d'autonomia i iniciativa personal

Materials i formació

foto_projectes_400

 

Si vols conèixer el projecte en detall, encarrega’ns el llibre+CD o el CD sol a partir de 8€ i te l’enviarem a l’adreça que ens indiquis.

Inclou el plànol amb les fonts, les presentacions de les cançons, les partitures vocals i els àudios.

COMPRA'L A LA NOSTRA BOTIGA

Informació pràctica

QUOTA ÚNICA DE 9€ PER ALUMNE (que podreu repartir en 2 terminis)

IMG_1884-500px

Què en diuen

Quan vam arribar al teatre estàvem nerviosos, però tot va canviar quan vam assajar amb el director, el grup instrumental El projectil i els alumnes de diferents edats. Durant el concert vam sentir l’emoció de cantar i fer de les nostres veus un so col·lectiu amb els altres nois i noies davant del públic. La màgia de l’espectacle va ser una experiència enriquidora per a tothom.
ALUMNES de 1r i 4t d’ESO Institut Emperador Carles
Teniu un art, una passió, una energia i una alegria que s’encomanen. Quina sort té el nostre fill d’haver pogut compartir amb vosaltres aquest petit univers musical. Una abraçada i gràcies!
MARE D’UN ALUMNE DE 1r d’ESO Escola Thau Barcelona

Contacte

CASAL D’ENTITATS MAS GUINARDÓ
Plaça de Salvador Riera 2
08041 Barcelona

Email: projectes@utmusica.cat