De 1r a 4t d’ESO

Una gran experiència musical col·lectiva al cor de la Barcelona històrica, acompanyats per l’Ensemble Instrumental Jove El Projectil

Un gran projecte musical de col·laboració

La cantata VEUS D’AIGUA, estrenada a l’Auditori de Barcelona el 2010, és un projecte únic de col·laboració entre alumnes d’ESO i de Grau Superior de música d’arreu del país. Plegats, protagonitzaran un emocionant concert dirigits pel propi compositor i acompanyants per un grup simfònic.

Cultura popular al voltant de l’aigua

Els alumnes descobriran l’enorme capacitat expressiva de la pròpia veu i la força emocional del cant coral. Alhora, coneixeran part de la cultura popular lligada a la Barcelona històrica i a l’aigua a través de les llegendes de les 5 fonts de Ciutat Vella que recorre la cantata.

Aquesta dimensió transversal vindrà recolzada amb un dossier d’ampliació informativa sobre les fonts i els oficis de l’aigua on us proposem un itinerari de descoberta, que pot donar lloc a sortides a la ciutat, treballs interdisciplinars o crèdits de síntesi.

No us faltarà de res

Per preparar les cançons i coreografies, disposareu d’una guia tècnica, i tant mestres com alumnes i famílies tindreu accés via web a àudios, vídeos tutorials i partitures, per treballar l’obra a classe i a casa.
A més, us oferirem 2 sessions de formació i comptareu amb el nostre assessorament constant durant els mesos de preparació.

QUOTA ÚNICA DE 9€ PER ALUMNE

  • FONT DE SANTA MARIA DEL MAR
  • FONT DE LA CASA DE LA CONVALESCÈNCIA
  • BROLLADOR DE LA CATEDRAL
  • FONT DE SANT JUST
  • FONT DE SANTA EULÀLIA
PROJECTE EN COL·LABORACIÓ AMB:
OBJETIUS I COMPETÈNCIES
  • . Viure en primera persona una experiència coral col·lectiva juntament amb un conjunt instrumental jove
  • . Dotar els alumnes de les eines bàsiques per a la correcta emissió de la veu cantada
  • . Desenvolupar els valors lligats al treball coral: el treball conjunt, l’esforç, el respecte pels altres, el compromís col·lectiu i la responsabilitat
  • . Descobrir la història de la ciutat a través de la cultura popular
  • . Identificar els instruments de l’orquestra
 

Competència artística i cultural / Competència comunicativa lingüística i audiovisual / Competència social i ciutadana / Competència d’autonomia i iniciativa personal

Materials i formació

foto_projectes_400
VOLS QUE T'ENVIEM EL LLIBRE + CD ?

 

Si vols conèixer el projecte en detall, encarrega’ns el llibre+CD o el CD sol a partir de 8€ i te l’enviarem a l’adreça que ens indiquis.

Inclou el plànol amb les fonts, les presentacions de les cançons, les partitures vocals i els àudios.

COMPRA’L A LA NOSTRA BOTIGA

Informació pràctica

QUOTA ÚNICA DE 9€ PER ALUMNE (que podreu repartir en 2 terminis)

IMG_1884-500px

Què en diuen

Quan vam arribar al teatre estàvem nerviosos, però tot va canviar quan vam assajar amb el director, el grup instrumental El projectil i els alumnes de diferents edats. Durant el concert vam sentir l’emoció de cantar i fer de les nostres veus un so col·lectiu amb els altres nois i noies davant del públic. La màgia de l’espectacle va ser una experiència enriquidora per a tothom.
ALUMNES de 1r i 4t d’ESO Institut Emperador Carles
Teniu un art, una passió, una energia i una alegria que s’encomanen. Quina sort té el nostre fill d’haver pogut compartir amb vosaltres aquest petit univers musical. Una abraçada i gràcies!
MARE D’UN ALUMNE DE 1r d’ESO Escola Thau Barcelona

Contacte

CASAL D’ENTITATS MAS GUINARDÓ
Plaça de Salvador Riera 2
08041 Barcelona

Email: projectes@utmusica.cat