Inscripció a través del PAE:

Els Projectes Educatius d’Ut s’ofereixen als centres educatius de tot Catalunya a través del PAE – Programa d’Activitats Escolars del Consell d’Innovació Pedagògica de Barcelona, gestionat per l’Institut de Cultura de Barcelona.

Podeu triar entre inscriure-us als nostres projectes omplint el formulari que teniu més abaix o a través de l’aplicatiu del PAE que trobareu a www.barcelona.cat/programa-activitats-escolars

Per accedir al PAE heu d’introduir les següents dades:
USUARI: codi de centre que us dóna la Generalitat / CONTRASENYA: codi postal de la vostra escola

Si teniu qualsevol dubte o problema d’accés, escriviu-nos a coordinacio@utmusica.cat

Formulari d’inscripció a través d’Ut:

  DADES DE LA RESERVA:

  Indica el projecte i la sessió que vols reservar.

  Per als Tallers de Percussió Corporal, indica'ns si vols fer-lo al centre o al Mas Guinardó i la teva preferència de dia i hora i ens posarem en contacte amb tu per acordar la sessió.

  En quin projecte vols inscriure’t?

  Indica la sessió que prefereixes (data i hora)

  Indica els nivells i places que vols reservar

  Observacions:


  Un cop rebem la vostra sol·licitud us enviarem un mail confirmant-vos la reserva i donant-vos les instruccions per a fer el pagament (consulteu les condicions econòmiques al peu d’aquesta pàgina).

  Tens dubtes o consultes?
  Vés al FORMULARI DE CONTACTE o escriu-nos a coordinacio@utmusica.cat

  SESSIONS DISPONIBLES

  La Fàbrica de Colors: I5, 1r i 2n de Primària
  L’ALIANÇA: 26/5 10h-12h-15,30h – 28/5 9,45h-11,45h-15,30h – 29/5 9,45h // SAT: 3/6 9,45h – 4/6 9,45h-11,45h

  El meu cos: de 1r a 4t de Primària
  L’ALIANÇA: 27/5 9,45h-12h-15,30h // SAT: 2/6 12h-15,30h 

  Hoka hey!: de 3r a 6è de Primària
  L’ALIANÇA: 29/5 11,45h-15,30h // SAT: 4/6 15,30h

  Veus d’aigua: ESO
  SAT: 3/6 12h-15,30h

  PERCUT! (Taller+Concert): CM i CS de Primària / ESO
  CM 13/5 9,45h // CS 13/5 12h i 14/5 9,45h // ESO 14/5 12h > Tots els espectacles seran al Teatre Poliorama

  TALLERS DE PERCUSSIÓ CORPORAL: de 1r a 6è de Primària / ESO / batxillerat / cicles formatius / formació d’adults
  Disponibles qualsevol dia de setembre fins a final de curs. Indiqueu-nos la data o dates que us interessin i l’horari que més us convingui.

  Per qualsevol dubte o consulta, escriviu-nos a coordinacio@utmusica.cat

  CONDICIONS DE PAGAMENT:
  Els educadors no paguen.
  Per als projectes amb quota per grup, haureu d’ingressar el total de l’import corresponent en el termini màxim de dues setmanes un cop us confirmem la reserva per mail.
  Per a Veus d’aigua, els Tallers de percussió corporal i PERCUT! (amb quota per alumne), podeu triar entre ingressar l’import total de l’activitat o abonar inicialment el 70% de l’import corresponent, sempre en el termini d’un mes després de rebre’n la confirmació per mail. El 30% restant haureu d’abonar-lo com a màxim un mes abans de l’activitat en el cas dels Tallers i PERCUT!, o el 30 de gener o el primer dia hàbil posterior en el cas de Veus d’aigua. Cal fer tots els pagaments per transferència al compte corrent ES11-0081-0077-8700-0146-2252 (titular: Ut Música Associació Cultural).
  Per a les reserves fetes durant l’estiu el termini de pagament comença a comptar a partir de l’1 de setembre. Un cop transcorregut el termini, les reserves que no hagin estat pagades quedaran automàticament anul·lades i les places passaran de nou a estar disponibles per a d’altres centres interessats.
  Cal ingressar l’import per totes les places reservades a la inscripció. Us preguem que feu una previsió com més ajustada millor del nombre d’alumnes participants (no s’admeten devolucions); posteriorment podreu augmentar-lo si us calgués, sempre que en quedin de disponibles.

  Si un cop començat el curs s’hagués de suspendre algun projecte per motiu de força major, Ut Música oferiria una data alternativa o procediria a la devolució de l’import corresponent a les activitats del projecte no realitzades fins aleshores.

  Contacte

  CASAL D’ENTITATS MAS GUINARDÓ
  Plaça de Salvador Riera 2
  08041 Barcelona

  Email: projectes@utmusica.cat