Inscripció a través del PAE:

Els Projectes Educatius d’Ut s’ofereixen als centres educatius de tot Catalunya a través del PAE – Programa d’Activitats Escolars del Consell d’Innovació Pedagògica de Barcelona, gestionat per l’Institut Municipal d’Educació.

A partir del 21 de juny, podeu triar d’inscriure-us als nostres projectes omplint el formulari que teniu més abaix o a través de l’aplicatiu del PAE que trobareu a www.barcelona.cat/programa-activitats-escolars

Per accedir al PAE heu d’introduir les següents dades:
USUARI: codi de centre que us dóna la Generalitat / CONTRASENYA: codi postal de la vostra escola

Si teniu qualsevol dubte o problema d’accés, escriviu-nos a projectes@utmusica.com

Formulari d’inscripció a través d’Ut:  DADES DE LA RESERVA:

  Indica el projecte i la sessió que vols reservar.

  Per als Tallers de Percussió Corporal, marca la teva preferència de dia i hora i ens posarem en contacte amb tu per acordar la sessió més adequada segons el nivell i el nombre d’alumnes inscrits.


  En quin projecte vols inscriure’t?


  Indica la sessió que prefereixes (data i hora)


  Indica els nivells i places que vols reservar


  Observacions:
  Un cop rebem la vostra sol·licitud us enviarem un mail confirmant-vos la reserva i donant-vos les instruccions per a fer el pagament. Consulteu les condicions de pagament més avall.

  IMPORTANT: Si un cop començat el curs s’hagués de suspendre algun projecte per causes de força major, Ut Música proposaria una data alternativa o procediria al retorn de l’import corresponent a la part del projecte no duta a terme fins aleshores.

  Tens dubtes o consultes?
  Vés al FORMULARI DE CONTACTE o escriu-nos a projectes@utmusica.com

  SESSIONS DISPONIBLES: Les sessions en vermell ja tenen totes les places reservades

  La Fàbrica de Colors: P5, 1r i 2n de Primària
  30 maig 2022 9,45h/11,45h /15,30h – 31 maig 2022 9,45h /11,45h/15,30h (20 places)

  El meu cos: de 1r a 4t de Primària
  2 juny 2022 9,45h/ 12h/ 15,30h

  Hoka hey!: de 3r a 6è de Primària
  1 juny 2022 9,45h/ 15,30h

  Cançons d’aigua: ESO + Batxillerat
  1 JUNY 2022 a les 12,15h – ÚNIC CONCERT!

  Tallers de percussió corporal: de 1r a 6è de Primària / ESO / batxillerat / cicles formatius / formació d’adults
  Des de 22/11/21 fins a final de curs. Indiqueu-nos la data o dates que us interessin i l’horari que més us convingui.

  Per qualsevol dubte o consulta, escriviu-nos a projectes@utmusica.com

  CONDICIONS DE PAGAMENT:
  Els educadors no paguen.
  Per als projectes amb quota única per grup (totes les cantates), haureu d’ingressar el total de l’import corresponent en el termini màxim de dues setmanes un cop us confirmem la reserva per mail.
  Per als Tallers de percussió corporal (amb quota per alumne), podeu triar entre ingressar l’import total de l’activitat o abonar inicialment el 70% de l’import corresponent, sempre en el termini d’un mes després de rebre’n la confirmació per mail. El 30% restant haureu d’abonar-lo com a màxim el 15 de gener (o si no és laborable, el primer dia hàbil posterior). Cal fer tots els pagaments per transferència al compte corrent ES11-0081-0077-8700-0146-2252 (titular: Ut Música Associació Cultural).
  Per a les reserves fetes durant l’estiu el termini de pagament comença a comptar a partir de l’1 de setembre. Un cop transcorregut el termini, les reserves que no hagin estat pagades quedaran automàticament anul·lades i les places passaran de nou a estar disponibles per a d’altres centres interessats.
  Cal ingressar l’import per totes les places reservades a la inscripció. Us preguem que feu una previsió com més ajustada millor del nombre d’alumnes participants (no s’admeten devolucions); posteriorment podreu augmentar-lo si us calgués, sempre que en quedin de disponibles.

  IMPORTANT: Si un cop començat el curs s’hagués de suspendre algun projecte per motiu de força major, Ut Música oferiria una data alternativa o procediria a la devolució de l’import corresponent a les activitats del projecte no realitzades fins aleshores.

  Contacte

  C/ Amílcar 173-175 -08032- Barcelona
  (Horta-Guinardó)

  Email: projectes@utmusica.com

  T: 933 478 954
  (de les 17h a les 21h de dilluns a dijous)