Inscripció a l'Orquestra Infantil de Barcelona

EDICIÓ 2024 > Inscripció tancada

LA FÀBRICA DE COLORS: Instrumentistes nascuts del 2005 fins al 2014 (de 4t de Primària endavant) que portin almenys 3 cursos estudiant instrument.

EL MEU COS: Instrumentistes nascuts del 2005 fins al 2010 (de 2n d’ESO endavant) que portin almenys 5 cursos estudiant instrument.

FLAUTA TRAVESSERA / OBOÈ / FAGOT / CLARINET / SAXO / TROMPA / TROMPETA / TROMBÓ / VIOLÍ / VIOLA / VIOLONCEL / CONTRABAIX / PIANO* / PERCUSSIÓ**

* Per inscriure’s a PIANO calen 5 anys d’instrument per La fàbrica de colors i 7 anys per El meu cos. Consulteu les condicions específiques aquí.

** A PERCUSSIÓ també poden inscriure’s estudiants d’altres instruments (guitarra, flauta de bec, acordió, etc) encara que no l’estudiïn (en rebran formació específica als assaigs)

PLACES LIMITADES: Els sol·licitants seran admesos per ordre d’inscripció en funció de les places disponibles per instrument i secció. Consulteu les places i condicions per instrument clicant aquí.

QUOTA ÚNICA DE PARTICIPACIÓ: 42€ tant si us inscriviu a 1 sol projecte o als 2. A abonar un cop rebeu per mail la confirmació de la vostra admissió. Inclou els materials (partitures i àudios), els assajos i els concerts. Les famílies amb 3 o més fills inscrits gaudiran d’una quota gratis: només hauran d’abonar 2 quotes.

TERMINI D’INSCRIPCIÓ: Fins al 15/02/2024

ATENCIÓ!

Al final del formulari és imprescindible que marqueu la casella “He llegit i accepto la Política de Privacitat” i que premeu el botó “ENVIA” per rebre el missatge de confirmació. Si després de prémer el botó “ENVIA” no us surt a pantalla el missatge “Gràcies per la vostra inscripció” torneu a omplir el formulari o envieu-nos un mail a oib@utmusica.cat

  DADES FAMILIARS

  DADES DE L’INSTRUMENTISTA A INSCRIURE:

  PROJECTE O PROJECTES ALS QUE ES VOL INSCRIURE:

  SECCIÓ DE PETITS: Els instrumentistes de 10 a 12 anys només podeu inscriure-us a LA FÀBRICA DE COLORS

  SECCIÓ DE GRANS: Els instrumentistes a partir dels 13 anys podeu optar per participar a 1 o als 2 projectes d’aquesta edició. Encara que us apunteu a tots 2 projectes, només haureu de pagar una quota de participació.
  Els assaigs dels 2 projectes coincidiran els mateixos dies, per facilitar la participació en tots dos.

  LA FÀBRICA DE COLORS (amb tota l’orquestra)EL MEU COS (exclusiu de la secció de grans)

  Observacions i comentaris:


  CONDICIONS DE PAGAMENT:

  Un cop rebem la vostra sol·licitud us enviarem un mail confirmant-vos si heu estat admesos i ja podreu fer el pagament de la quota, que haureu d’ingressar en el termini màxim de 2 setmanes per tal de mantenir la reserva de plaça.

  Podeu abonar la quota a través de la nostra botiga, clicant aquí, o per transferència bancària al compte corrent  ES11-0081-0077-8700-0146-2252
  (titular: Ut Música Associació Cultural), indicant com a concepte “OIB i el nom i cognoms del participant”.

  Les famílies amb 3 o més fills inscrits només hauran d’abonar 2 quotes.
  Un cop fet el pagament no es faran devolucions.

  SI JA HEU REBUT LA CONFIRMACIÓ DE LA VOSTRA ADMISSIÓ, PODEU ABONAR LA QUOTA CLICANT AQUÍ

  Tens dubtes o consultes?

  Vés al FORMULARI DE CONTACTE o escriu-nos a oib@utmusica.cat

  Contacte

  CASAL D’ENTITATS MAS GUINARDÓ
  Plaça de Salvador Riera 2
  08041 Barcelona

  Email: oib@utmusica.cat