LES INSCRIPCIONS A L’OIB 2021 S’OBRIRAN AL DESEMBRE D’AQUEST ANY!

Inscripció a l'Orquestra Infantil de Barcelona: EDICIÓ 2020

DEL 12 DE DESEMBRE DE 2019 AL 9 DE FEBRER DE 2020

Per a instrumentistes nascuts del 2002 fins al 2009 (de 5è de Primària endavant), que portin almenys 3 cursos estudiant un dels següents instruments:

FLAUTA TRAVESSERA / OBOÈ / FAGOT / CLARINET / SAXO / TROMPA / TROMPETA / TROMBÓ / VIOLÍ / VIOLA / VIOLONCEL / CONTRABAIX / PIANO / PERCUSSIÓ *

* Estudiants d’altres instruments (guitarra, flauta de bec, acordió, etc) poden inscriure’s a la SECCIÓ DE PERCUSSIÓ encara que no l’estudiïn (en rebran formació específica als assaigs)

PLACES LIMITADES: Els sol·licitants, amb un mínim de 3 anys d’instrument, seran admesos per ordre d’inscripció en funció de les places disponibles per instrument i secció. Podeu consultar les places clicant aquí.

QUOTA ÚNICA DE PARTICIPACIÓ: 37€ tant de si us inscriviu a 1 sol projecte o als 2 (en el cas dels nascuts de 2002 a 2006), a abonar un cop rebeu per mail la confirmació de la vostra admissió. Inclou els materials (llibres, CDs i partitures), els assajos, els concerts i la festa de comiat. Les famílies amb 3 o més fills inscrits tindran una quota gratis: només hauran d’abonar 2 quotes.

REUNIÓ INFORMATIVA: Dijous 23 de gener de 2020 a les 18h a Ut Música (C/Amílcar 173-175 A Barcelona). Adreçada a tots els interessats, estigueu o no ja inscrits.

DADES FAMILIARSDADES DE L’INSTRUMENTISTA A INSCRIURE:PROJECTE O PROJECTES ALS QUE ES VOL INSCRIURE:

Secció de petits: Els instrumentistes de 10 a 12 anys només podeu inscriure-us a LA FÀBRICA DE COLORS


Secció de grans: Els instrumentistes a partir dels 13 anys podeu optar per participar a 1 o als 2 projectes d’aquesta edició. Encara que us apunteu a tots 2 projectes, només haureu de pagar una quota de participació.
Els assaigs dels 2 projectes coincidiran els mateixos dies i seran consecutius, per facilitar la participació en tots dos.


LA FÀBRICA DE COLORS (amb tota l’orquestra)EL MEU COS (exclusiu de la secció de grans)


Observacions i comentaris:
CONDICIONS DE PAGAMENT:

Un cop rebem la vostra sol·licitud us enviarem un mail confirmant-vos si heu estat admesos i ja podreu fer el pagament de la quota, que haureu d’ingressar en el termini màxim de 2 setmanes per tal de mantenir la reserva de plaça.

Podeu abonar la quota a través de la nostra botiga, clicant aquí. El pagament de la quota també es podrà fer en metàl·lic a la secretaria d’Ut de dilluns a dijous de 17h a 21h (C/Amílcar 173-175 A; plànol), o per transferència bancària al compte corrent  ES11-0081-0077-8700-0146-2252
(titular: Ut Música Associació Cultural), indicant com a concepte “OIB – Nom i cognoms del participant”.

Les famílies amb 3 o més fills inscrits només hauran d’abonar 2 quotes.
Un cop fet el pagament no es faran devolucions.

SI JA HEU REBUT LA CONFIRMACIÓ DE LA VOSTRA ADMISSIÓ, PODEU ABONAR LA QUOTA CLICANT AQUÍ

Tens dubtes o consultes?

Vés al FORMULARI DE CONTACTE o escriu-nos a oib@utmusica.com

Contacte

C/ Amílcar 173-175 -08032- Barcelona
(Horta-Guinardó)

Email: oib@utmusica.com

T: 933 478 954
(de les 17h a les 21h de dilluns a dijous)