Inscripció a l'Orquestra Infantil de Barcelona: EDICIÓ 2021

DEL 10 DE DESEMBRE DE 2020 AL 28 DE FEBRER DE 2021

Per a instrumentistes nascuts del 2003 fins al 2010 (de 5è de Primària endavant), que portin almenys 3 cursos estudiant un dels següents instruments:

FLAUTA TRAVESSERA / OBOÈ / FAGOT / CLARINET / SAXO / TROMPA / TROMPETA / TROMBÓ / VIOLÍ / VIOLA / VIOLONCEL / CONTRABAIX / PIANO / PERCUSSIÓ *

* Estudiants d’altres instruments (guitarra, flauta de bec, acordió, etc) poden inscriure’s a la SECCIÓ DE PERCUSSIÓ encara que no l’estudiïn (en rebran formació específica als assaigs)

PLACES LIMITADES: Els sol·licitants, amb un mínim de 3 anys d’instrument, seran admesos per ordre d’inscripció en funció de les places disponibles per instrument i secció. Podeu consultar les places clicant aquí.

QUOTA ÚNICA DE PARTICIPACIÓ: 37€ tant de si us inscriviu a 1 sol projecte o als 2 (en el cas dels nascuts de 2003 a 2007), a abonar un cop rebeu per mail la confirmació de la vostra admissió. Inclou els materials (llibres, CDs i partitures), els assajos, els concerts i la festa de comiat. Les famílies amb 3 o més fills inscrits tindran una quota gratis: només hauran d’abonar 2 quotes.

PROTOCOL DE SEGURETAT SANITÀRIA: Els assaigs i concerts de l’OIB 2021 seguiran estrictament les mesures de seguretat decretades per les autoritats sanitàries. Hem previst i dissenyat alternatives davant de possibles restriccions > Veieu-ho aquí

TERMINI D’INSCRIPCIÓ: Del 10/12/2021 fins al 28/02/2021

  DADES FAMILIARS  DADES DE L’INSTRUMENTISTA A INSCRIURE:  PROJECTE O PROJECTES ALS QUE ES VOL INSCRIURE:

  Secció de petits: Els instrumentistes de 10 a 12 anys només podeu inscriure-us a LA FÀBRICA DE COLORS


  Secció de grans: Els instrumentistes a partir dels 13 anys podeu optar per participar a 1 o als 2 projectes d’aquesta edició. Encara que us apunteu a tots 2 projectes, només haureu de pagar una quota de participació.
  Els assaigs dels 2 projectes coincidiran els mateixos dies i seran consecutius, per facilitar la participació en tots dos.


  LA FÀBRICA DE COLORS (amb tota l’orquestra)EL MEU COS (exclusiu de la secció de grans)


  Observacions i comentaris:
  CONDICIONS DE PAGAMENT:

  Un cop rebem la vostra sol·licitud us enviarem un mail confirmant-vos si heu estat admesos i ja podreu fer el pagament de la quota, que haureu d’ingressar en el termini màxim de 2 setmanes per tal de mantenir la reserva de plaça.

  Podeu abonar la quota a través de la nostra botiga, clicant aquí. El pagament de la quota també es podrà fer en metàl·lic a la secretaria d’Ut de dilluns a dijous de 17h a 21h (C/Amílcar 173-175 A; plànol), o per transferència bancària al compte corrent  ES11-0081-0077-8700-0146-2252
  (titular: Ut Música Associació Cultural), indicant com a concepte “OIB – Nom i cognoms del participant”.

  Les famílies amb 3 o més fills inscrits només hauran d’abonar 2 quotes.
  Un cop fet el pagament no es faran devolucions.

  SI JA HEU REBUT LA CONFIRMACIÓ DE LA VOSTRA ADMISSIÓ, PODEU ABONAR LA QUOTA CLICANT AQUÍ

  Tens dubtes o consultes?

  Vés al FORMULARI DE CONTACTE o escriu-nos a oib@utmusica.com

  Contacte

  C/ Amílcar 173-175 -08032- Barcelona
  (Horta-Guinardó)

  Email: oib@utmusica.com

  T: 933 478 954
  (de les 17h a les 21h de dilluns a dijous)