DESPESES D’ENVIAMENT (IVA inclòs):
1 producte: 3€ / 2 productes: 4€ / 3 o més productes: 6€
LLIURAMENT: Tramesa a través de Correus / Termini de lliurament aproximat: 10 dies

CONDICIONS DE VENDA:
1. Formulació de comandes
Es considera client a la persona que realitzi el procés de compra. El client podrà adquirir tants productes com vulgui i, en cas que els productes tinguin diferents característiques, haurà de seleccionar el model que vol comprar i indicar el nombre d’unitats que adquireix. Un cop seleccionats els productes el client ha de fer clic al botó “comprar”. Per completar la compra el client ha d’introduir les seves dades d’enviament i realitzar el pagament introduint les dades de la seva targeta i signant l’operació. Un cop realitzat el pagament es formalitza el contracte de compravenda vinculant.
2. Disponibilitat dels Productes
Els productes s’ofereixen sempre que estiguin disponibles. Si un producte no està disponible, els usuaris del lloc web seran informats d’això com més aviat millor.
3. Preus i Pagament
El preu indicat estarà expressat en euros. El preu indicat inclou l’embalatge i l’IVA i se li sumaran posteriorment les despeses d’enviament. Només s’acceptaran pagaments realitzats a través de la passarel·la de pagament que inclou la botiga.
 4. Dret de desistiment
El client podrà cancel·lar la seva compra, exercint el seu dret de desistiment en 14 dies naturals a partir de la signatura. En cas que el comprador sigui capaç de demostrar quan s’ha lliurat el producte, el termini de 14 dies naturals començarà a comptar des d’aquest moment. Aquesta cancel·lació es podrà realitzar sense necessitat d’especificar els motius, mitjançant notificació per escrit o, si ja s’hagués adquirit la possessió del producte, abans del venciment del termini especificat, mitjançant la devolució del producte.
Efectes de l’exercici del dret de desistiment:
En cas de desistiment vàlid, s’hauran de retornar els productes adquirits. En cas d’impossibilitat de devolució parcial o total dels productes rebuts, o quan només sigui possible tornar-los en estat deteriorat, el client estarà obligat a pagar una indemnització.
No obstant això, el client no està obligat a abonar cap tipus d’indemnització si el deteriorament de la mercaderia fos a causa de la utilització o ús del producte d’acord a la finalitat prevista.
Despeses de devolució:
El client assumirà els costos de devolució del producte si aquest s’ajustés al sol·licitat en la comanda. En cas contrari, els costos de devolució aniran a càrrec del venedor. El reemborsament s’haurà d’efectuar en el termini de 30 dies des de la data de recepció del desistiment.
Dret de devolució no acceptada:
No s’acceptarà el dret de devolució quan el producte comprat al lloc web hagi estat realitzat després d’un encàrrec previ pel client o es tracti d’un producte personalitzat. O davant productes que presentin danys, deformacions, deterioraments i / o alteracions de qualsevol tipus.
5. Reserva de la titularitat
El venedor conservarà la propietat dels productes que es lliurin al client mentre aquest no efectuï el pagament íntegre dels mateixos.
6. Disposicions Generals
El web sobre les que estan explicats aquests Avisos Legals es tracta d’un web obert al públic. No obstant això, pot patir canvis o tancar sense previ avís. Fins i tot pot trobar-se no disponible per problemes externs com fallades en el servidor. Durant el període de temps en el que la botiga estigui no disponible o tancada no es podran realitzar comandes ni compres.
7. Privadesa i protecció de dades
El venedor entén que les dades subministrades pel comprador són de caràcter personal i garanteix la confidencialitat de les dades aportades. Pel que fa a la informació relacionada amb el nombre de la targeta de crèdit o compte corrent el venedor no tindrà accés en cap moment a aquestes dades.

DADES DE CONTACTE, FISCALS I BANCÀRIES
CONTACTE:

Utmúsica Associació Cultural Plaça de Salvador Riera 2 08041 Barcelona
info@utmusica.cat

DADES FISCALS:
Utmúsica Associació Cultural és una entitat catalana amb domicili fiscal al carrer C/ Sabastida 6 baixos, 08031 Barcelona, NIF número G 64097215 i Inscrita a la secció 1a del Registre d’Associacions de Barcelona amb el núm. 31780.

DADES BANCÀRIES:
Banc Sabadell: ES11 0081 0077 8700 0146 2252

Contacte

CASAL D’ENTITATS MAS GUINARDÓ
Plaça de Salvador Riera 2
08041 Barcelona

Email: info@utmusica.cat

On Som