Dels 6 als 8 anys: Iniciació a l’instrument

A partir dels 6-7 anys (1r-2n de Primària) i en el moment que vulgueu, el vostre fill pot començar la seva formació instrumental completament individualitzada: amb un professor per a ell sol!

Podeu escollir el dia i hora d’instrument que més us convingui, i triar o canviar la durada de la classe: 30’ setmanals, 45’ setmanals o 1h setmanal.
I quan ja tingui els coneixements bàsics, podreu optar si voleu per fer també Conjunt Instrumental, en petits grups d’instruments diversos.

Llenguatge Musical integrat a Instrument

A Ut els alumnes no han de rebre classes de Llenguatge Musical separadament: tots els coneixements rítmics, melòdics, de lectura i d’escriptura els adquireixen dins la classe d’Instrument, aplicant-los directament a les partitures que estan tocant.
D’aquesta manera, l’aprenentatge esdevé molt pràctic i motivador per als nens i nenes: aprenem música fent música!

 

Tot i això, els alumnes que ho desitgin poden rebre més endavant classes específiques de Llenguatge Musical, individuals o en petits grups, per preparar una prova d’accés o per d’altres raons.

 

Oferta d’instruments

FLAUTA TRAVESSERA / CLARINET / SAXO / TROMPETA / TROMBÓ / VIOLÍ / VIOLA / VIOLONCEL / GUITARRA / PIANO / PERCUSSIÓ i BATERIA

Podeu escollir lliurement l’instrument que més us agradi, i que el vostre fill haurà pogut conèixer directament en les audicions instrumentals obertes al públic que fem al llarg del curs. A més, comptareu amb l’assessorament personalitzat dels professors de cada instrument, amb qui us podreu reunir i fins i tot fer una classe de prova abans de triar l’instrument.

Conjunt Vocal Infantil

Opcionalment, els nens i nenes a partir dels 8 anys poden formar part del Conjunt Vocal Infantil i gaudir de l’experiència de fer música col·lectivament, protagonitzant concerts a Ut i fora de l’escola!

Es tracta d’una agrupació molt dinàmica, formada per alumnes de 3r a 6è de Primària, que no requereix cap coneixement musical previ: la veu és un instrument que tots podem fer sonar de forma immediata.

Hi poden formar part tant alumnes d’Instrument com alumnes que només vulguin fer Conjunt Vocal Infantil. La participació en aquest Conjunt pot ser durant un quadrimestre o durant tot el curs, a decisió de cada família. L’horari d’assaig és els dimecres de 18h a 18,45h.

Assisteix a una classe de prova!

Et convidem a participar a una sessió del Conjunt Vocal Infantil sense cap compromís: contacta amb nosaltres a través d’aquest FORMULARI o escriu-nos a secretaria@utmusica.com

Horaris, preus i bonificacions

INSTRUMENT
INDIVIDUAL

horari a convenir


QUOTES MENSUALS:
30’ setmanals: 72€/mes
45’ setmanals: 105€/mes
1h setmanal: 132€/mes
MATRÍCULA QUADRIMESTRAL: 35€ (setembre i febrer)

CONJUNT VOCAL
INFANTIL

dimecres de de 18h a 18,45h


QUOTA MENSUAL: 35€
MATRÍCULA QUADRIMESTRAL per alumnes que només facin Conjunt: 25€ (setembre i febrer)

Informació i inscripcions

El-Planter-2-400

INSCRIPCIÓ OBERTA DURANT TOT L’ANY

Classes de setembre a juny

Per conèixer les nostres instal·lacions, fer-nos qualsevol consulta i matricular-vos, adreceu-vos a la secretaria d’Ut de dilluns a dijous de 17h a 21h: C/ Amilcar 173-175 Barcelona secretaria@utmusica.com tf. 93.347.89.54 (de dilluns a dijous de 17h a 21h)

 

Què en diuen

Contacte

C/ Amílcar 173-175 -08032- Barcelona
(Horta-Guinardó)

Email: secretaria@utmusica.com

T: 933 478 954
(de les 17h a les 21h de dilluns a dijous)