Tothom té el seu espai musical a Ut!

L’oferta formativa d’Ut per a joves, comencin de zero o hagin estudiat anteriorment música, és molt àmplia i completament optativa, podent incloure Instrument i Conjunts Instrumentals, Conjunt Vocal, Tallers de Llenguatge Musical, Formació Teòrica a Mida…

Al mateix temps, contempla diversos estils musicals, des del Clàssic a la Música Moderna o el Jazz, adaptant-se als interessos de cada alumne en cada moment. Tothom té el seu espai musical a Ut!

Formació Instrumental

La formació instrumental inclou, a decisió de cada alumne, classes individuals d’instrument, classes col·lectives en petits grups de 2 a 4 persones i Conjunts molt diversos: Conjunts Vocals, Grup de Pop a Capella & Beatbox, grups de música de cambra, combos de música moderna, taller de guitarra, etc.

Amb aquests Conjunts, els alumnes preparen i estrenen diversos projectes musicals, en moltes ocasions conjuntament entre diversos grups, realitzant concerts a diferents escenaris, participant a cicles, festivals, intercanvis i moltes altres activitats obertes.

FLAUTA TRAVESSERA / CLARINET / SAXO / TROMPETA / TROMBÓ / VIOLÍ / VIOLA / VIOLONCEL / GUITARRA / PIANO / PERCUSSIÓ i BATERIA / CANT

Cada curs es divideix en 2 quadrimestres (d’octubre a gener i de febrer a juny), els alumnes poden variar la seva tria d’un quadrimestre a l’altra.

CLASSE INDIVIDUAL D’INSTRUMENT I CANT: 30′, 45′ o 60′ setmanals

CLASSES COL·LECTIVES DE 30′, 45′ o 60′ setmanals

CONJUNT VOCAL JOVE: 1h a la setmana

Llenguatge Musical integrat a Instrument

Els continguts de Llenguatge Musical – tonals, melòdics, mètrics i rítmics- s’aniran adquirint a la pròpia classe d’Instrument i de Conjunt de forma integrada, aplicant-los a les partitures que en cada moment estiguin treballant els alumnes.

Simultàniament i segons la demanda, cada quadrimestre es programaran diferents Tallers de Llenguatge Musical oberts als alumnes que vulguin participar-hi, per reforçar o aprofundir en diversos continguts de Llenguatge: lectura, comprensió i precisió rítmiques, improvisació, harmonia clàssica o moderna, instrumentació, recursos de composició…

Informació i inscripcions

imatge_6_Llúcia-500

INSCRIPCIÓ OBERTA DURANT TOT L’ANY

Classes d’octubre a juny

Per conèixer les nostres instal·lacions, fer-nos qualsevol consulta i matricular-vos, adreceu-vos a la secretaria d’Ut de dilluns a dijous de 17h a 21h: C/ Amilcar 173-175 Barcelona secretaria@utmusica.com tf. 93.347.89.54 (de dilluns a dijous de 17h a 21h)

Què en diuen

Contacte

C/ Amílcar 173-175 -08032- Barcelona
(Horta-Guinardó)

Email: secretaria@utmusica.com

T: 933 478 954
(de les 17h a les 21h de dilluns a dijous)

Segueix-nos