Música a qualsevol edat

L’aprenentatge de la música no és exclusiu d’edats infantils! En qualsevol moment pots començar a cantar, a estudiar l’instrument que més t’agrada i a gaudir de la música formant part de conjunts per a nens i nenes, joves o adults. 

A partir d'un dia a la setmana

Hem dissenyat una estructura oberta i flexible per adaptar-nos als vostres interessos, horaris i ritme d'aprenentatge: podeu fer només instrument o participar en un conjunt vocal o instrumental, venint un sol dia a la setmana!

Llenguatge Musical integrat

A Ut els alumnes no heu de rebre classes de Llenguatge Musical separadament: aprenem a llegir i escriure partitures dins les pròpies classes d’instrument i conjunt, aplicant tots els continguts de Llenguatge Musical directament a la música que esteu fent en cada moment.

D’aquesta manera, l’aprenentatge musical s’individualitza i adquireix un sentit immediat en l’experiència de cada alumne, esdevenint una activitat molt pràctica i motivadora:

Aprenem música fent música!

Qualitat educativa

Ut és membre del Consell d’Innovació Pedagògica de Barcelona i forma part del Projecte Educatiu de Ciutat, havent obtingut el Segell de Qualitat Educativa que atorga l’Institut d’Educació de Barcelona, en conveni amb l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona.

T’oferim la possibilitat de formar part d’agrupacions vocals i instrumentals de tota mena, durant un quadrimestre o tot el curs: des de conjunts de música i moviment per als més petits fins a combos de música moderna, grups de cambra i conjunts vocals infantils, joves i d’adults (dels que podeu formar part encara que no sapigueu música ni cant).

A més, podreu participar en els projectes intensius d’agrupacions obertes com l’Orquestra Infantil de Barcelona o l’ensemble jove El Projectil, que treballen durant 4 mesos a l’any per preparar grans concerts en espais com el teatre Victòria o el Poliorama, en col·laboració amb escoles i instituts d’arreu del país.

Amb les agrupacions d’Ut viureu grans experiències musicals dins i fora de l’escola, des dels 3 anys i fins als 99 (o més)!

No deixis perdre totes les bonificacions que t'oferim: descomptes per cursar més d'una assignatura, per tenir germans al centre, per Carnet Jove...

Busca tots els descomptes de la formació que t'interessi a les pàgines corresponents a Nens, Joves o Adults!

Vine a conèixer les nostres instal.lacions i assisteix a una classe de prova sense cap compromís: et convidem a tastar qualsevol de les assignatures col·lectives sempre que vulguis!

T'esperem de dilluns a dijous de 17h a 21h al c/Amilcar 173-175 Barcelona tf 93.347.89.54 secretaria@utmusica.com

Activitats recents

A L’ESTIU, TALLERS DE MÚSICA MODERNA DE 9 A 15 ANYS!

Retardem els assajos i els reduïm a 4 trobades intensives a l'abril…

MESURES DE L’ESCOLA DAVANT LA COVID-19

Atesa la situació sanitària actual, l’Escola de Música Ut ha establert tots…

OBRIM DE NOU L’ESCOLA!

El 15 de juny obrim de nou per informació i inscripcions

SEGUIM ENDAVANT MALGRAT EL CORONAVIRUS

Activitat durant el confinament per la pandèmia de coronavirus.

Matrícula oberta curs 2019/2020

No incrementem preus respecte del curs anterior

Contacte

C/ Amílcar 173-175 -08032- Barcelona
(Horta-Guinardó)

Email: secretaria@utmusica.com

T: 933 478 954
(de les 17h a les 21h de dilluns a dijous)