Música per a adults: ara sí!

Qualsevol edat és bona per començar o continuar fent música: si sempre has volgut cantar, tocar un instrument o descobrir els secrets de la música, ara és el moment!

T’oferim formació musical en instrument i cant amb sessions individuals o col·lectives i grups instrumentals, tant en Música Clàssica com en Jazz i Música Moderna. També podràs rebre Formació Teòrica a Mida en qualsevol àmbit de la música.

Si ja saps tocar un instrument i senzillament vols formar part d’un conjunt instrumental, vine als Grups de Música de Cambra o Combos de Música Moderna.

I si el que t’apassiona és cantar per pur goig, forma part del Conjunt Vocal de Dones!

Instrument i Conjunts Instrumentals

Mai no és tard per aprendre a tocar un instrument, encara que no ho hagueu fet fins ara! 

Us oferim formació instrumental a la vostra mida, amb sessions individuals i col·lectives de 30 minuts, 45 minuts o 1 hora a la setmana, en l’horari que més us convingui, fins les 22h.

Les classes s’adapten completament als vostres interessos musicals, al vostre ritme d’aprenentatge i al vostre nivell, ja sigui començant de zero, reprenent aquell instrument que vau tocar fa anys o començant un instrument nou.

 

Podreu treballar aquell repertori que més us agradi i al ritme d’estudi que volgueu, sense haver de respondre a programes acadèmics, perquè la formació musical per adults a Ut és una formació a la vostra mida: aprofiteu-vos de l’ocasió d’aprendre com i quan volgueu!

Oferta d’instruments

FLAUTA TRAVESSERA / CLARINET / SAXO / TROMPETA / TROMBÓ / VIOLÍ / VIOLA / VIOLONCEL / GUITARRA / PIANO / PERCUSSIÓ i BATERIA / CANT

I també podreu formar part de grups instrumentals d’adults: combos de música moderna o grups de música de cambra (duets, trios, quartets…) on podreu gaudir del fet de tocar en conjunt i compartir el plaer de fer música. 

Llenguatge Musical integrat a Instrument

Tots els continguts de Llenguatge Musical -tonals, melòdics, mètrics i rítmics- s’aniran adquirint a la pròpia classe d’Instrument i de Conjunt de forma integrada, aplicant-los a les partitures que en cada moment estigueu treballant. D’aquesta manera, l’aprenentatge esdevé molt pràctic i motivador: aprenem música fent música!

Tot i això, els alumnes que ho desitgin poden rebre classes específiques de Llenguatge Musical o de qualsevol altre matèria teòrica, ja sigui individualment o en petits grups.

Conjunt Vocal de Dones

Si ets una dona sensible i t’agrada cantar, tenim una proposta molt especial per a tu: Veus del Vespre, un grup vocal format per dones amb ganes de cantar, desenvolupar la seva capacitat vocal i fer música juntes, sense requerir cap formació prèvia.

No cal que sàpigues música ni cant per poder participar-hi: la teva veu és un instrument privilegiat que et permetrà gaudir de fer música d’una manera directa i immediata.

Amb les Veus del Vespre descobriràs tot el que pots expressar amb la teva veu, al temps que gaudeixis del plaer de fer música en grup i cantar als concerts que organitzem a Ut i fora d’Ut, amb un repertori molt divers.

Conjunt Vocal de Dones VEUS DEL VESPRE: dimecres de 20h a 21h

Assisteix a una classe de prova!

Et convidem a participar a una sessió del Conjunt Vocal Infantil sense cap compromís: contacta amb nosaltres a través d’aquest FORMULARI o escriu-nos a secretaria@utmusica.com

Horaris, preus i bonificacions

INSTRUMENT
INDIVIDUAL

horari a convenir


QUOTES MENSUALS:
30’ setmanals: 79€/mes
45’ setmanals: 108€/mes
1h setmanal: 135€/mes
MATRÍCULA QUADRIMESTRAL: (setembre i febrer) 60€ 

CONJUNT
INSTRUMENTAL

horari a convenir


QUOTA MENSUALS per agrupacions de 4-5 alumnes:
30’ setmanals: 35€/mes
45’ setmanals: 50€/mes
1h setmanal: 65€/mes
MATRÍCULA QUADRIMESTRAL per alumnes que només facin Conjunt: 25€ (setembre i febrer)

CONJUNT VOCAL
DE DONES

dimecres de 20h a 21h


QUOTA MENSUAL: 40€
MATRÍCULA QUADRIMESTRAL per alumnes que només facin Conjunt: 25€ (setembre i febrer)

Informació i inscripcions

P1030239

INSCRIPCIÓ OBERTA DURANT TOT L’ANY

Classes de setembre a juny

Per conèixer les nostres instal·lacions, fer-nos qualsevol consulta i matricular-vos, adreceu-vos a la secretaria d’Ut de dilluns a dijous de 17h a 21h: C/ Amilcar 173-175 Barcelona secretaria@utmusica.com tf. 93.347.89.54 (de dilluns a dijous de 17h a 21h)

 

Què en diuen

Contacte

C/ Amílcar 173-175 -08032- Barcelona
(Horta-Guinardó)

Email: secretaria@utmusica.com

T: 933 478 954
(de les 17h a les 21h de dilluns a dijous)